titoli, abstracts, parole chiave >>>
Browse by Journal
Up a level
Export as [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Group by: Date | Creators
Jump to: 2013 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008
Number of items: 11.

2013

Lorenzoni, Giuseppa and Arras, Igor and Sanna, Giovanna and Delogu, Pietro and Mudadu, Alessandro and Piras, Antonio and Mura, Antonio and Marongiu, Edoardo and Virgilio, Sebastiano (2013) Paralytic shellfish poison algal biotoxins: Sardinia report 2002-2011 and non-compliance management. Italian Journal of Food Safety = Rivista dell'Associazione Italiana dei Veterinari Igienisti, Vol. 2 (2), e30. ISSN 1974-8620. eISSN 2239-7132. Article.

2011

Cossu, Francesca and Scarano, Christian and Moniello, Giuseppe and Spanu, Carlo and Pittau, Daniela and Virdis, S. and De Santis, Enrico Pietro Luigi (2011) Determinazione dell’aflatossina M1 nel latte e nei formaggi ovini = Detection of aflatoxin M1 in bulk-tank milk and sheep cheese. Italian Journal of Food Safety = Rivista dell'Associazione Italiana dei Veterinari Igienisti, Vol. 1 , p. 93-97. ISSN 2239-7132. Article.

Scarano, Christian and Dalmasso, Alessandra and Spanu, Carlo and Spanu, Vincenzo and Cossu, Francesca and Mura, Emilio and Penna, Cecilia and Virdis, Salvatore and De Santis, Enrico Pietro Luigi (2011) Prevalenza e identificazione di Vibrio spp. in orate di allevamento = Prevalence and identification of Vibrio spp. isolated on aquacultured gilthead sea bream. Italian Journal of Food Safety = Rivista dell'Associazione Italiana dei Veterinari Igienisti, Vol. 1 , p. 115-119. ISSN 2239-7132. Article.

Scarano, Christian and Storelli, Maria Maddalena and Virdis, S. and Spanu, Carlo and De Santis, Enrico Pietro Luigi and Marcotrigiano, Giuseppe Onofrio (2011) PCDDs PCDFS E Dioxin like-PCBs nel latte ovino in Sardegna = PCDDs, PCDFs and dioxin-like PCBs in sheep milk in Sardinia. Italian Journal of Food Safety = Rivista dell'Associazione Italiana dei Veterinari Igienisti, Vol. 1 (2), p. 75-80. ISSN 2239-7132. Article.

Melillo, Rita and Meloni, Domenico and Sechi, Piera Angela and Coppa, Gianna and Busia, Gianluca and Mazza, Roberta and Mazzette, Rina (2011) Caratterizzazione del prosciutto di capra di razza sarda = Sustainability of biodiversity by valorization of Sarda breed goat dry hams. Italian Journal of Food Safety = Rivista dell'Associazione Italiana dei Veterinari Igienisti, Vol. 1 , p. 103-107. ISSN 2239-7132. Article.

Mazzette, Rina and Busia, Gianluca and Mazza, Roberta and Mureddu, Anna and Fois, Giuseppe and Marrosu, Raffaele and Cadeddu, Francesco and Sedda, Giuseppe and Flumini, Sandro and Uras, Antonio and Melillo, Rita and Meloni, Domenico (2011) Microrganismi agenti di zoonosi e indicatori di igiene del processo in carcasse ovine al macello = Food safety and process hygiene criterions on sheep carcasses. Italian Journal of Food Safety = Rivista dell'Associazione Italiana dei Veterinari Igienisti, Vol. 1 , p. 99-102. ISSN 2239-7132. Article.

2010

Scarano, Christian and Comunian, Roberta and Assaretti, Anna Rita and Paba, Antonio and Daga, Elisabetta Simona and Cossu, Francesca and Virdis, S. and Spano, V. and Campus, G. and De Santis, Enrico Pietro Luigi (2010) Caratterizzazione di batteri lattici di un formaggio tradizionale a pasta filata = Characterization of lactic acid bacteria isolated from a traditional pasta filata cheese. Italian Journal of Food Safety = Rivista dell'Associazione Italiana dei Veterinari Igienisti, Vol. 8 , p. 55-58. ISSN 2239-7132. Article.

Mazzette, Rina and Colleo, Maria Maddalena and Riu, Giovanni and Piras, Gabriella and Piras, Francesca and Addis, Margherita and Pes, Massimo and Pirisi, Antonio and Meloni, Domenico and Mureddu, Anna and Spada, Salvatore and Fiori, Myriam and Coinu, Marco and Lentini, Andrea (2010) Produzione di "Casu Marzu" in condizioni controllate: valutazione dell'effetto della colonizzazione da Piophila casei sulle caratteristiche microbiologiche e chimiche dei formaggi = Production under controlled conditions of “casu marzu” cheese: effect of the Piophila casei colonization on microbial and chemical composition of the cheeses. Italian Journal of Food Safety = Rivista dell'Associazione Italiana dei Veterinari Igienisti, Vol. 7 , p. 45-54. ISSN 1974-8620. eISSN 2239-7132. Article.

2009

Scarano, Christian and Terrosu, Giovanni and Rosa, Maria Nives and Virdis, S. and Pulighe, G. and Virgilio, S. and De Santis, Enrico Pietro Luigi (2009) Caratterizzazione di “Sa panada” prodotto tradizionale a base di carne del Monte Acuto = Characterization of “Sa panada” traditional meat product of Monte Acuto. Italian Journal of Food Safety = Rivista dell'Associazione Italiana dei Veterinari Igienisti, Vol. 4 , p. 29-32. ISSN 1974-8620. eISSN 2239-7132. Article.

Meloni, Domenico and Mureddu, Anna and Piras, Francesca and Melillo, Rita and Busia, Gianluca and Mazzette, Rina (2009) La Filiera corta in Sardegna: forme di associazionismo tra produttori primari e consumatori finali = Short food supply chain in Sardinia: forms of cooperation between primary producers and final consumers. Italian Journal of Food Safety = Rivista dell'Associazione Italiana dei Veterinari Igienisti, Vol. 6 , p. 7-10. ISSN 1974-8620. eISSN 2239-7132. Article.

2008

Meloni, Domenico and Mureddu, Anna and Pisanu, Margherita and Serra, Salvatore and Piras, Antonio and Virgilio, Sebastiano and Mazzette, Rina (2008) Efficacia della depurazione sulla sicurezza di mitili (Mytilus galloprovincialis) allevati nel golfo di Olbia = Efficacy of depuration on safety of Mediterranean mussels (Mytilus galloprovincialis) reared in the Olbia Gulf. Italian Journal of Food Safety = Rivista dell'Associazione Italiana dei Veterinari Igienisti, Vol. 1 , p. 53-56. ISSN 1974-8620. eISSN 2239-7132. Article.

This list was generated on Fri Aug 22 07:57:19 2014 CEST.