Number of items: 92.
D'Aquino, Salvatore and Piga, Antonio <1965- > and Agabbio, Mario Carlo Salvatore (1997) Conservabilità di cultivar di pero e melo del germoplasma autoctono. In: Caratterizzazione dei prodotti alimentari dell'area sardo-corsa: Progetto Interreg I, settore agroalimentare: atti conclusivi sull'attività svolta, 11 aprile 1997, Sassari, Italia. Sassari, Università degli studi di Sassari - Regione autonoma della Sardegna. p. 82-92. Conference or Workshop Item. |
D'Aquino, Salvatore and Piga, Antonio <1965- > and Agabbio, Mario Carlo Salvatore and Molinu, Maria Giovanna (1998) Decay control of "Femminello Santa Teresa" lemon fruits by prestorage high temperature conditioning. In: Non conventional methods for the control of postharvest disease and microbiological spoilage: proceedings of the COST 914 COST 915 joint workshop, October 9-11, 1997, Bologna, Italy. Luxembourg, Office for Official Publications of the European Communities. p. 221-226. Conference or Workshop Item. |
Piga, Antonio <1965- > and Agabbio, Mario Carlo Salvatore and Farris, Giovanni Antonio (2003) Dehydration performance of local fig cultivars. In: 2nd International Symposium on Fig, 7-11 May, 2001, Cáceres, Spain. Leuven, International Society for Horticultural Science. p. 241-245. (Acta Horticulturae, 605). ISBN 978-90-66059-15-3. Conference or Workshop Item. |
Piga, Antonio <1965- > and Gambella, Filippo and Agabbio, Mario Carlo Salvatore and Nieddu, Alessandra and Conti, L. and Paschino, Francesco (2002) Effetto di alcuni trattamenti preliminari sulle cinetiche di essiccamento di frutti di olivo. In: Produzioni alimentari e qualità della vita: atti del Convegno internazionale = Food production and the quality of life: proceedings of the International congress, 4-8 settembre 2000, Sassari, Italia. Sassari, CNR, Istituto per la fisiologia della maturazione e della conservazione del frutto e delle specie arboree mediterranee. Vol. 2. p. 891-896. Conference or Workshop Item. |
Piga, Antonio <1965- > and Nicoli, Maria Cristina and Vacca, Vincenzo and Agabbio, Mario Carlo Salvatore (2000) Effetto di diversi interventi tecnologici sulle proprietà antiossidanti di derivati agrumari. In: Ricerche e innovazioni nell'industria alimentare: atti del 4. Congresso italiano di scienza e tecnologia degli alimenti (CISETA), 16-17 settembre 1999, Cernobbio, Italia. Pinerolo, Chiriotti Editori. p. 836-844. ISBN 978-88-85022-73-1. Conference or Workshop Item. |
Gambella, Filippo and Piga, Antonio <1965- > and Agabbio, Mario Carlo Salvatore and Nieddu, Alessandra and Milella, Giangiacomo (2002) Essiccazione di cultivar di susino del germoplasma della Sardegna mediante l'utilizzo di trattamenti di deceratura. In: Produzioni alimentari e qualità della vita: atti del Convegno internazionale = Food production and the quality of life: proceedings of the International congress, 4-8 settembre 2000, Sassari, Italia. Sassari, CNR, Istituto per la fisiologia della maturazione e della conservazione del frutto e delle specie arboree mediterranee. Vol. 2. p. 869-874. Conference or Workshop Item. |
Arras, Giovanni and Agabbio, Mario Carlo Salvatore and Piga, Antonio <1965- > and D'hallewin, Guy (1995) Fungicide effect of volatile compounds of Thymus capitatus essential oil. In: International Symposium on the Quality of Fruit and Vegetables : the Influence of Pre- and Post-Harvest Factors and Technology, September 20-24, 1993, Chania, Greece. Leiden, International Society for Horticultural Science. p. 593-600. (Acta Horticulturae, 379). ISBN 978-90-66053-46-5. Conference or Workshop Item. |
Agabbio, Mario Carlo Salvatore (1978) Indagine conoscitiva sulla mandorlicoltura sarda. Studi sassaresi: organo ufficiale della Società sassarese di Scienze mediche e naturali. Sez. 3: Annali della Facoltà di Agraria dell'Università di Sassari, Vol. 26 , p. 220-231. ISSN 0562-2662. Article. |
Papoff, Claudio and Battacone, Gianni and Agabbio, Mario Carlo Salvatore and Farris, Giovanni Antonio and Vodret, Antonio and Milella, Giangiacomo and Sotgiu, Carla and Sanna, F. E. and Piga, Antonio <1965- > and D'Aquino, Salvatore (1998) The Influence of industrial dehydration on quality of fig fruits. In: First International Symposium on Fig, 24-28 June 1997, Izmir, Turkey. Leuven, International Society for Horticultural Science. p. 233-238. (Acta Horticulturae, 480). ISBN 978-90-66057-51-7. Conference or Workshop Item. |
Piga, Antonio <1965- > and D'Aquino, Salvatore and Agabbio, Mario Carlo Salvatore and Cicu, Maria Filippa Ivana and Fenu, Paolo Antonio Maria and Farris, Giovanni Antonio (2002) Influenza della temperatura sulla conservazione di frutti di fico d'India minimamente trasformati. In: Produzioni alimentari e qualità della vita: atti del Convegno internazionale = Food production and the quality of life: proceedings of the International congress, 4-8 settembre 2000, Sassari, Italia. Sassari, CNR, Istituto per la fisiologia della maturazione e della conservazione del frutto e delle specie arboree mediterranee. Vol. 2. p. 883-889. Conference or Workshop Item. |
Papoff, Claudio and Battacone, Gianni and Agabbio, Mario Carlo Salvatore and Milella, Giangiacomo and Gambella, Filippo and Vodret, Antonio and Piga, Antonio <1965- > and Pretti, Luca and Farris, Giovanni Antonio (1997) La Deumidificazione su piccola scala dei frutti di fico. Industrie alimentari, Vol. 36 (9), p. 995-1000. ISSN 0019-901X. Article. |
D'Aquino, Salvatore and Piga, Antonio <1965- > and Molinu, Maria Giovanna and Agabbio, Mario Carlo Salvatore and Papoff, Claudio (1998) Maintaining quality attributes of "Craxiou de porcu" fresh fig fruit in simulated marketing conditions by modified atmosphere. In: First International Symposium on Fig, 24-28 June 1997, Izmir, Turkey. Leuven, International Society for Horticultural Science. p. 289-294. (Acta Horticulturae, 480). ISBN 978-90-66057-51-7. Conference or Workshop Item. |
Nicoli, Maria Cristina and Piga, Antonio <1965- > and Vacca, Vincenzo and Gambella, Filippo and D'Aquino, Salvatore and Agabbio, Mario Carlo Salvatore (2000) Minimal processing of fruit and vegetables: influence of concentration and activity of some naturally occurring antioxidants in orange derivatives. In: Dietary anticarcinogens and antimutagens: chemical and biological aspects: proceedings of the food and cancer prevention III meeting, 5-8 September 1999, Norwich, United Kingdom. Cambridge, The Royal Society of Chemistry. p. 279-282. ISBN 0-85404-815-4. Conference or Workshop Item. |
Piga, Antonio <1965- > and D'Aquino, Salvatore and Agabbio, Mario Carlo Salvatore and Petretto, Antonio Aldo (1998) Prestorage anaerobic treatment of "Gialla" cactus pear. In: Non conventional methods for the control of postharvest disease and microbiological spoilage: proceedings of the COST 914 COST 915 joint workshop, October 9-11, 1997, Bologna, Italy. Luxembourg, Office for Official Publications of the European Communities. p. 257-262. Conference or Workshop Item. |
Piga, Antonio <1965- > and Gambella, Filippo and Agabbio, Mario Carlo Salvatore (2000) Prove di disidratazione osmotica di frutti di fico (Ficus carica L.). In: Ricerche e innovazioni nell'industria alimentare: atti del 4. Congresso italiano di scienza e tecnologia degli alimenti (CISETA), 16-17 settembre 1999, Cernobbio, Italia. Pinerolo, Chiriotti Editori. p. 769-775. ISBN 978-88-85022-73-1. Conference or Workshop Item. |
D'Aquino, Salvatore and Piga, Antonio <1965- > and Petretto, Antonio Aldo and Agabbio, Mario Carlo Salvatore (1998) Respiration rate and in-package gas evolution of "Okitsu" satsuma fruits held in shelf-life condition. In: 14th International Congress for Plastics in Agriculture, CIPA: proceedings, March 9-15, 1997, Tel Aviv, Israel. Jerusalem, Laser Pages. p. 626-632. ISBN 965-90044-2-7. Conference or Workshop Item. |
D'Aquino, Salvatore and Piga, Antonio <1965- > and Agabbio, Mario Carlo Salvatore and Molinu, Maria Giovanna and Mura, Domenico (1998) Response of cactus pear fruit to high temperature conditioning and film wrapping. In: Non conventional methods for the control of postharvest disease and microbiological spoilage: proceedings of the COST 914 COST 915 joint workshop, October 9-11, 1997, Bologna, Italy. Luxembourg, Office for Official Publications of the European Communities. p. 263-268. Conference or Workshop Item. |
Piga, Antonio <1965- > and Agabbio, Mario Carlo Salvatore (2002) Riduzione delle alterazioni nei prodotti ortofrutticoli minimamente trasformati. In: Produzioni alimentari e qualità della vita: atti del Convegno internazionale = Food production and the quality of life: proceedings of the International congress, 4-8 settembre 2000, Sassari, Italia. Sassari, CNR, Istituto per la fisiologia della maturazione e della conservazione del frutto e delle specie arboree mediterranee. Vol. 2. p. 691-700. Conference or Workshop Item. |
D'Aquino, Salvatore and Piga, Antonio <1965- > and Agabbio, Mario Carlo Salvatore (2002) "San Giovanni", "San Giovanni Arrubia" e "Di Luglio": tre cultivar precocissime di melo del germoplasma autoctono. In: Produzioni alimentari e qualità della vita: atti del Convegno internazionale = Food production and the quality of life: proceedings of the International congress, 4-8 settembre 2000, Sassari, Italia. Sassari, CNR, Istituto per la fisiologia della maturazione e della conservazione del frutto e delle specie arboree mediterranee. Vol. 2. p. 563-570. Conference or Workshop Item. |
This list was generated on Thu Jan 21 16:55:02 2021 CET.
|